ENTRA Partecipa anche tu! Registrati

Attualità » Architecture » Centro Polifunzionale e Museo del Mare



Virgilio Forum

Centro Polifunzionale e Museo del Mare

Centro Polifunzionale e Museo del Mare a Reggio Calabria. Museum È stata siglata a Londra, nella sede dell’ambasciata italiana, la firma del contratto per l’affidamento della progettazione del Waterfront di Reggio Calabria. Centro Polifunzionale e Museo del Mare a Reggio Calabria.Il progetto risponde alle aspettative del bando di concorso attraverso l... Mostra tutto... Mostra tutto’integrazione nella città della fascia degradata oltre la linea ferroviaria ed attivando una mobilità urbana differenziata di collegamento tra i nuovi poli oggetto del concorso, e tra questi e le infrastrutture limitrofe. In questo modo si innescherà una dinamica efficiente di trasformazione e valorizzazione di tutta l’area. New Link: http://www.roero-illuminazione.it/profile?userid=1375  http://archibonarrigo.wordpress.com/   ----STUDY ARCHITECTURE & INTERIOR DESIGN

> Centro Polifunzionale e Museo del Mare

Museum of the Mediterranean by Zaha Hadid Architects | Dexigner Comments Regium Waterfront. . . Takes shape, the new large museum "Mediterranean" on the promenade of Reggio Calabria, whose geometry reflects, takes the form of a starfish, delivering a significant work to the city and very important, a real resource that may be. . . represent the new cultural capital of the Mediterranean basin. New Link: http://archibonarrigo.wordpress.com/ ----STUDY ARCHITECTURE & INTERIOR DESIGN
STUDY ARCHITECTURE & INTERIOR DESIGN

> Modern Architecture

Posted by Modern Architecture & Design news This out- of- the- ordinary family home recently unveiled by the Tokyo based APOLLO Architects & Associates from Tokyo is located in the center of Sendai, a city in the north of Honshu, Japan?s biggest island. The house is 135 square meters large with a groundfloor and two floors above and lies on a plot only 264 square meters large. Due to high traffic density the building is surrounded by a wall which forms a barrier between the busy street and the private space so the owners got to have some intimate and calm courtyards which face the dining area. The balcony on the second floor creates a unique form protruding into the courtyard. One experiences a feeling of lightness, airiness and harmony in the house. All the interior rooms are not plastered so only raw concrete is visible while the exterior façade is of snow white colour. The other colours and materials are down to earth and except the natural shades of dark wood one cannot find a strong contrast of colours. www.bonarrigo.tk

Virgilio Forum